BEDAK ARAB (KOKURYO SUMMER CAKE)

BEDAK ARAB (KOKURYO SUMMER CAKE)
RM 57.00 + postage RM 6 [semenanjung]
RM 57.00 + postage RM 10 [s/s]


Mudah di pakai..3 dlm 1 (Pelembab, foundation & powder)

Bedak Arab...Pemakaian yang amat mudah menjadikan kulit muka seakan-akan kita memakai foundation....kulit muka akan kelihatan lembut, gebu, bercahaya dan terasa ringan di muka..

suci dan halal serta boleh dibawa solat. Produk ini mempunyai permintaan tinggi di pasaran kerana keberkesanannya.

Pemakaian bedak ini akan membuatkan muka anda seperti seakan2 memakai foundation dan seperti 'mekap pengntin'.

Anda akan mendapat hasil dimana muka anda kelihatan berseri, sekata dan gebu.

Boleh dipakai tanpa menggunakan pelembab (kerana bedak ini berfungsi 3 in 1) dan muka tidak akan kelihatan kering

Apabila berpeluh..ia akan kelihatn lebih cntik dan menarik..semakin lama dipakai, jerawat2 di wajah akan mengecut dan hilang.

Berbau wangi dan sesuai utk semua jenis kulit.
berbau wangi dan terasa ringan di muka...

TANPA SEBARANG FOUNDATION, ANDA BOLEH MEMILIKI HASIL YANG MENAWAN

KEISTIMEWAAN KOKURYU INI..

**BERBAU WANGI

**TAHAN SELAMA 8 JAM

**BERBEZA DENGAN FOUNDATION DI PASARAN KERANA APABILA MEMAKAI BEDAK INI, KULIT WAJAH LEBIH CERAH DAN BERSERI

**MENJIMATKAN MASA

**MENGECUTKAN JERAWAT

**boleh di bawa solat

**KURANG BERMINYAK

**KULIT MENJADI LEBIH LEMBUT

**WALAUPUN TANPA PEMAKAIAN PELEMBAB, KULIT ANDA TETAP LEMBUT

**WAJAH LEBIH KELIHATAN GEBU DAN SEKATA

**ADA SATU TONE WARNA SAHAJA, DAN MENGIKUT DARAH..SBB ITU BEDAK INI SANGAT CANTIK APABILA BERADA DI MUKA KITA..

**TIDAK MELEKIT

**WAJAH LEBIH PINKY

No comments:

Post a Comment

Post a Comment

ACAI BERRY [ORIGINAL]

ACAI BERRY [ORIGINAL]
Acai Berry
Acai Berry Original [Malaysia]

Acai Berry [30 bj]> RM 100.00 + pos RM 6
Acai Berry Detox [60 bj] > RM 120 + pos RM 6

Suplemen diet herbal yang berasal dari buah acai berry. Buah yang berasal dari Brazil ini mengandungi berbagai manfaat yang diperlukan tubuh disertai dengan serat, sehingga mampu menahan nafsu makan secara semulajadi dan efektif tanpa membuatkan jantung berdebar.

Dilengkapi dengan Garnicia Cambigia, Chitosan, herbal chinese pilihan, Dietary Fiber, Green Tea.

Mengandungi 30 soft gels
Hanya sebiji sehari untuk membakar lemak.

Khasiat : Mengurangkan nafsu makan, mencantikkan kulit, meningkatkan metabolisme

5 SEBAB UTAMA kenapa berkesan diet dengan Acai Berry !!

1. Acai Berry berkesan menyekat selera anda supaya anda ingin makan kurang. Ini membuatkan lebih mudah untuk menurunkan berat badan.

2. Acai Berry membuatkan anda berasa kenyang sehingga anda kurang berfikir tentang makan dan ini membantu anda mengurangkan berat badan.

3. Acai Berry mempercepatkan metabolisma anda supaya membakar lebih banyak kalori dan menurunkan berat badan lebih cepat.

4. Acai Berry membantu membuang toksin yang terkumpul di dalam kolon anda (tidak terbuang dengan sempurna). Ini sahaja boleh membantu anda kehilangan berat badan dengan cepat.

5. Acai Berry meningkatkan tahap tenaga anda; tenaga yang anda miliki akan memberikan anda lebih aktif dan mendorong anda untuk bersukan atau beriadah.Ini membantu lebih banyak kalori anda terbakar secara tidak langsung

PANDUAN MAKAN PRODUK ACAI BERRY ABC CARA MAKAN:

Ambil 1 capsule softgel di waktu pagi ketika perut masih kosong dan sebelum breakfast Rutin makan seperti biasa,jangan skip makan or diet okay Selepas u all dapat berat yg di ingini,boleh makan selang sehari

PANTANG LARANG : -

boleh makan dengan smua jenis makanan -jika anda period, tak payah makan acai berry takut ganggu hormone anda

-jika anda ada penyakit jantung, pregnant atau penyakit kronik, JANGAN makan acai yea. -jika anda makan ubat hospital,jangan makan acai berry.

-kalau anda ada makan supplement lain, jarakkan 6jam pengambilan -acai berry ni action sikit,dia nak duk sorang-sorang jer,tak mau ada supplement lain

-elakkan minum minuman berkafein sperti teh,kopi,Nescafe kerana proses pemecahan lemak akan lambat.

-acai berry ni tak boleh di ambil dgn produk slimming lain.jika anda ada makan produk slimming lain,habiskan dulu baru makan acai berry yea.


SOALAN2 LAZIM BERKAITAN ACAI BERRY

1- kenapa byk kluar jerawat makan acai?= jawapannya ialah toksin dikeluarkan dari badan sbb tu ada sesetengah org kluar jerawat.

2- kenapa makan acai dah 3 botol tp dok gemuk jugak?= acai susah bekerja jika ada kafein dlm badan..elakkan minum kopi, teh, nescafe. Ia melambatkan lemak pecah, dan menyebabkan pening kepala@migrain

3- kenapa naik penimbang tapi berat tak turun pun?= cuba cek sluar baju longgar x? Ni satu misteri yg saya tgh kaji (cewahhh…) mengapa berat x turun tp sluar dh byk longgar. (MAKNANYA DAH KURUS LER TUUU)

4- kalau mkn ubat lain blh x makan acai?= buleh blake tp jarakkan 7 jam TAPI kalau makan@minum kalogen, slimming produk yg lain TAK BOLEH makan acai..makan la produk slimming lain tu dulu smpai abis baru makan acai. Or letak tepi dulu produk lain, cuba makan acai dulu


Detail di FB : https://www.facebook.com/media/set/?set=a.434008569957664.111895.244278685597321&type=3

Acai Berry Detox

Mengapa detox / mencuci usus penting??

Detox adalah proses membersihkan usus di mana segala toksin, lemak dan lendir yang melekat di dinding usus dikeluarkan melalui pembuangan air besar.

Selepas dinding usus kita bersih, barulah badan kita dapat menyerap nutrien pada tahap optimum. Kerana itulah detox sangat penting sebeum mengambil apa-apa vitamin atau supplement supaya tahap penyerapan nutrie
n pada kadar paling optimum.

Usus adalah bahagian terakhir dalam rantaian pemprosesan makanan, di mana SEMUA makanan yang kita makan akan diproses untuk mendapatkan nutrisi yang amat diperlukan tubuh badan kita.
Kekurangan serat dan air dalam makanan adalah punca utama terjadinya intestinal disorders (gangguan dalam sistem pencernaan - usus).

Usus kecil mudah untuk menyerap nutrisi.
Tekanan boleh memberi kesan kepada penyerapan nutrisi dan akan menyebabkan iritasi kepada usus kecil.

Usus besar boleh menyerap mineral dan air.
Apabila membran (lapisan dinding) usus besar tidak sihat, ia tidak boleh berasimilasi (melakukan proses pertukaran zat) dan menyerap mineral dan vitamin yang boleh mengundang pelbagai penyakit(tidak kira berapa banyak makanan tambahan yang kita ambil)

Kesihatan tubuh badan kita terpelihara jika sistem usus kita berfungsi dengan baik.

Hanya perlu makan Acai Detox setahun sekali utk 30 hari

Pagi makan acai berry dan malam makan detox selama sebulan.


Sangat sesuai untuk:

-menurunkan berat badan anda
- mencuci segala2 ubat2 lama yang terkumpul dalam badan anda.
-mencuci segala toksin dalam badan
-mencuci usus agar bersih agar penyerapan makanan kesihatan menjadi lebih berkesan

Cara makan:
2 biji sehari waktu malam sebelum tidur
hanya makan maksimum dua botol...kita tidak perlu mendetox badan kita setiap hari sepanjang tahun


Beutskin Essence ~ Rahsia Kecantikkan Adira / Isma AF/ Saida AF

Beutskin Essence ~ Rahsia Kecantikkan Adira / Isma AF/ Saida AF
Beutskin Essence
BEUTSKIN ESSENCE

RM 240.00 free postage [60 bj]
RM 135.00 free postage [30 bj] - sementara stok masih ada

Product Code: 10023
Weight : 500mg x 60 capsules
Ministry of Health Registration No.: MAL08031430TR
ASIAN HALAL INTERNATIONAL CERTIFICATE

Rahsia untuk Kulit Lebih Cerah, Mulus, Gebu dan Awet Muda selalu.. Efektif, Selamat dan Tanpa Sebarang Keraguan..

5 FAKTOR UTAMA - KEKAL MENAWAN ERTI KATA SEBENAR.

1. Kecerahan Kulit - kulit kemerah-merahan
3. Memperbaiki Gen - menghalang sakit keturunan
4. Metabolik - Metabolisma stabil
5. Anti-Pengoksidaan - awet muda
6. Menganjalkan kulit luaran dan dalaman dan mencantikkan payudara

PRODUK YG SEMAKIN MENINGKAT NAIK DI PASARAN SKRG !!!

UTK 1 MONTH KALO MKAN 2 BIJI 1 HARI...
NAK JIMAT BOLEH MAKAN 1 BIJI 1 HARI UTK 2 BULAN...

Kandungan : Minyak Biji Seabuckthorn, Radix Puerariae Lobata, Minyak Biji Anggur, Likopena, Minyak Kacang Pain, Beeswax

Dos yang perlu diambil :
Sekiranya mampu; 2 biji selepas bangun tidur pagi dan 2 biji sebelum tidur. Ambil semasa perut kosong, jarakkan sejam sebelum sarapan.
Bagi yang tidak mampu; 2 biji pada waktu pagi/malam.

HALAL

Boleh: Diambil seawal umur 13 tahun

Tiada pantang larang, tiada kesan yg merbahaya, tidak merosakkan buah pinggang, selamat diambil dan jika mengambil sebarang supplement hendaklah makan 1jam sebelum makan supplement/mknn (Diambil semasa perut kosong)

Detail di FB: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.470285356329985.121721.244278685597321&type=3

KOKURYO SUMMER CAKE [Bedak Arab]

BEDAK ARAB (KOKURYO SUMMER CAKE)

RM 57.00 + postage RM 6 [semenanjung]
RM 57.00 + postage RM 10 [s/s]


Mudah di pakai..3 dlm 1 (Pelembab, foundation & powder)

Bedak Arab...Pemakaian yang amat mudah menjadikan kulit muka seakan-akan kita memakai foundation....kulit muka akan kelihatan lembut, gebu, bercahaya dan terasa ringan di muka..

suci dan halal serta boleh dibawa solat. Produk ini mempunyai permintaan tinggi di pasaran kerana keberkesanannya.

Pemakaian bedak ini akan membuatkan muka anda seperti seakan2 memakai foundation dan seperti 'mekap pengntin'.

Anda akan mendapat hasil dimana muka anda kelihatan berseri, sekata dan gebu.

Boleh dipakai tanpa menggunakan pelembab (kerana bedak ini berfungsi 3 in 1) dan muka tidak akan kelihatan kering

Apabila berpeluh..ia akan kelihatn lebih cntik dan menarik..semakin lama dipakai, jerawat2 di wajah akan mengecut dan hilang.

Berbau wangi dan sesuai utk semua jenis kulit.
berbau wangi dan terasa ringan di muka...

TANPA SEBARANG FOUNDATION, ANDA BOLEH MEMILIKI HASIL YANG MENAWAN

KEISTIMEWAAN KOKURYU INI..

**BERBAU WANGI

**TAHAN SELAMA 8 JAM

**BERBEZA DENGAN FOUNDATION DI PASARAN KERANA APABILA MEMAKAI BEDAK INI, KULIT WAJAH LEBIH CERAH DAN BERSERI

**MENJIMATKAN MASA

**MENGECUTKAN JERAWAT

**boleh di bawa solat

**KURANG BERMINYAK

**KULIT MENJADI LEBIH LEMBUT

**WALAUPUN TANPA PEMAKAIAN PELEMBAB, KULIT ANDA TETAP LEMBUT

**WAJAH LEBIH KELIHATAN GEBU DAN SEKATA

**ADA SATU TONE WARNA SAHAJA, DAN MENGIKUT DARAH..SBB ITU BEDAK INI SANGAT CANTIK APABILA BERADA DI MUKA KITA..

**TIDAK MELEKIT

**WAJAH LEBIH PINKY

Vitamin C Organic 1000mg

Vitamin C Organic 1000mg
Vitamin C 1000MG
Vitamin C Organic 1000mg [Kuat / lagi berkesan dari Vit C 500 mg]

30 bj tablet / RM 60.00 free postage


~Kulit halus mulus,gebu,cantik, berseri-seri~


30 BIJI VITAMIN C UTK KULIT MUKA DAN BADAN KELIHATAN MULUS, CERAH DAN BERSERI2...:)

VITAMIN C :
~ SESUAI UNTUK WANITA & LELAKI
~ SESUAI UNTUK IBU MENGANDUNG
~ SESUAI UNTUK IBU MENYUSU (AIR SUSU AKAN BANYAK)
~ SESUAI KETIKA PERIOD / DATANG HAID
~ MASALAH RESDUNG
~ MENYELESAIKAN MASALAH ALAHAN
~ MENCANTIKKAN KULIT
~ MENCANTIKKAN BADAN
~ MEMUDARKAN PARUT

VITAMIN C YG SGT2 BERKESAN...

BERFUNGSI UTK MENCERAHKN KULIT,MENGGEBU,MELICINKAN SERTA MERAWAT JERAWAT,PARUT JERAWAT DAN YG ADA RESDUNG SGT2 DI GALAKKAN...

DENGAN PENGAMBILAN YG KONSISTEN 1 BIJI SEHARI...

ANDA MUNGKIN AKAN MNDPT RESULT YG CEPAT Di MINGGU PERTAMA PENGAMBILANnYA...

FUNGSI VITAMIN C :

* Memberi efek kulit yg sekata, cerah, lembap
* Sesuai untuk ibu mengandung
* Sesuai untuk merawat jerawat di wajah & badan
* Bagi yg menghadapi masalah resdung amat sesuai diamalkan
* Diperlukan untuk pertumbuhan dan pembaikan tisu, fungsi kelenjar adrenal, dan juga mendapatkan gusi & gigi yang sihat
* Melindungi sel tubuh daripada kesan-kesan pencemaran melindungi daripada jangkitan dan selesema, serta meningkatkan imuniti
* Membantu untuk mengurangkan tahap kolesterol, tekanan darah tinggi, dan mencegah aterosklerosis
* Melindungi daripada pembekuan darah, lebam, menggalakkan penyembuhan luka, dan pengeluaran hormon antistress
* Penting untuk penyuburan sel darah putih dan juga bertindak sebagai antihistamin semulajadi yang amat berguna untuk mengurangkan hidung bengkak semasa selesema, dan mengurangkan gejala-gejala lain alergi
* Memainkan peranan penting dalam pengeluaran kolagen, yang membantu mencegah penuaan pra- matang
* Membunuh bakteria patogenik, yang bertindak sebagai antibiotik yang tidak berbahaya
* Melindungi sel-sel otak dan saraf tunjang, yang sering dirosakkan oleh radikal bebas
* Membantu tubuh menyerap zat besi yang lebih –> berguna dalam rawatan anemia
*Ia memainkan peranan penting dalam penghasilan hemoglobin dan sel darah merah
* Merawat jangkitan saluran kencing
* Diperlukan untuk metabolisme asid folik dan vitamin lain

* Vitamin C adalah jenis sustained released atau pelepasan perlahan-lahan, dalam masa 12 jam. Oleh itu, ia memastikan tubuh kita mendapat bekalan vitamin C yang berterusan.

CARA MAKAN :
Makan 1 biji sehari iaitu Pagi @ Malam Selepas makan.

dos sebiji;
1000 mg

ALPHA LIPID SD 11 & Fibre maxx

ALPHA LIPID SD 11 & Fibre maxx
ALPHA LIPID SD 11 & Fibre maxx
ALPHA LIPID SD 11

RM 165.00 / Harga pasaran RM 180.00


Kelebihan formula baru ini dapat memberikan kesan 2x ganda lebih hebat daripada SLIM DIET 2.. Formula terbaru ini juga diperkayakan dgn kandungan green tea+fiber+high protein+ 9 jenis essential asid amino+11 vitamins+12 minerals.. ALPHA LIPID SD II ini dapat bantu anda turunkan berat badan dengan pantas sebanyak 5kg seminggu dengan hanya 1tin sahaja..

*ALPHA LIPID SDII MEAL SUPPLEMENT POWDER*

Direka dengan bahan-bahan untuk menyokong keseimbangan gula darah, kekenyangan di antara waktu makan yang tetap dan jisim otot yang sihat. SDII membantu untuk mengekalkan berat badan yang sihat. Sebahagian daripada program pengurusan berat badan yang termasuk perubahan diet dan senaman.Satu campuran berkualiti tinggi yang komprehensif yang terdiri daripada protein soya bukan-GMO (75%), serat, ekstrak daun teh hijau, vitamin dan mineral.

Suplemen minuman SDII tidak mengandungi pemanis tiruan atau perisa dan membantu untuk memastikan bahawa tubuh anda mempunyai semua nutrien penting termasuk protein supaya lemak dibakar, sementara anda masih dapat mengekalkan jisim otot dan ketegangan. Setiap hidangan menyediakan 10 gram protein yang boleh digunakan untuk keperluan harian anda.

Cara penggunaannya sama dengan SD11 iaitu..
• minum 2 scoop 4x sehari sebelum makan dan pastikan anda jangan berlapar.
• Lebihkan makan protein iaitu ayam, ikan, daging, telur, seafood dan sayur.
• Harus kurangkan karbohidrat (makanan yang ada kanji, gandum, beras)
• Jika inginkan kesan yang optima. perlu minum air 2-3 liter sehari supaya lemak-lemak yang dah dibakar dalam badan tu dapat keluar melalui air kencing atau berpeluh

FibreMax.

RM 120.00 / Pasaran RM 138.00


Suplemen Serat Makanan Semulajadi
• Lima jenis serat larut
• Larut dalam air dan jus
• Enak dan serbaguna
• Pek ekonomi baru bersaiz 420 gm / tin
• Membantu penghadaman yang sihat untuk jangka panjang

New Image FibreMax terdiri dari campuran ekstrak akar chicory, psyllium, serat soya, dedak gandum dan pektin. Bahan-bahan tersebut diformulasikan sebagai bahantara untuk membersihkan usus secara selesa dan berkesan. Campuran lima serat semulajadi dalam FiberMax dipilih berdasarkan sifat khususnya yang istimewa.

Sekiranya anda berdiet, pengambilan serat campuran yang disyorkan adalah sebanyak 30 gm ke 40 gm sehari akan membantu anda menurunkan berat badan dengan lebih baik dan berkesan.

Campurkan FiberMax kedalam setiap hidangan SD2 untuk penurunan berat yang lebih berkesan.

KAPSUL HORMON

KAPSUL HORMON
KAPSUL HORMON
KAPSUL HORMON

Actual saiz: 120 bj kapsul RM 180.00

Trial pack : 24 bj kapsul RM 64.00 [kegunaan sebulan]

KELULUSAN : GMP & HALAL

KHASIAT PRODUK :

* Menegang, Menganjal, Memontok & Menambah SIZE BREAST
* Mengetatkan RAHIM & Menghilangkan bau pada MISS V
* Menaikan PUNGGUNG yang jatuh & leper
* Menghilangkan BAU BADAN & PELUH
* Menghaluskan kulit wajah & badan
* Menghilangkan bulu roma yang lebat pada wanita spt bulu kaki, misai & bulu tangan

♥ WANITA HAMIL DILARANG MENGAMBIL KAPSUL HORMON
♥ TETAPI WANITA YANG MENYUSUKAN BABY & DALAM PANTANG BOLEH MENGAMBIL KAPSUL HORMON

*Nota kaki: Wanita yang mengamalkan Kapsul Hormon DILARANG MINUM AIR KELAPA kecuali wanita yang belum melahirkan anak @ anak dara boleh minum

~KAPSUL HORMON WANITA DIPERBUAT DARIPADA SEJENIS TUMBUHAN HERBA YANG DI PANGGIL PUERARIA MINIFICA ATAU DALAM BAHASA THAILAND “ KWAO KRUA”

~Tumbuhan ini banyak terdapat di kawasan tanah tinggi di utara Thailand. Tumbuhan ini telah dikenalpasti berabad lamanya dan telah digunakan oleh penduduk kawasan berkenaan sebagai agen anti-penuaan. Kajian saintific yang dijalankan sekarang, mendapati tumbuhan ini mempunyai kesan seperti estrogen yang sangat hebat
~Bahan organic yang terdapat di dalam tumbuhan ini dikenali sebagai Phytoestrogen. Ianya sangat berkhasiat dan memberi kesan positif terhadap tubuh badan wanita seperti memcantikan kulit wajah, menganjalkan payudara dan pinggul, melebatkan rambut, merawat rahim, mengetatkan vagina dan banyak lagi khasiat yg diperlukan oleh wanita. Ianya juga digunakan dengan meluas didalam menangani simtom-simtom monopoues dan boleh digunakan sebagai pencegah kanser payudara dan rahim. Phytoestrogen juga melancarkan pengaliran darah dan pengedaran estrogen ke seluruh tisu-tisu badan menjadikan badan wanita bertambah cantik dan anjal
masa period berhenti makan..jadi 24 biji untuk 1 bln..

AMARAN!!
TIDAK SESUAI UNTUK LELAKI SEJATI & IBU MENGANDUNG!!
~kapsul hormon ini menjadi rebutan nyah dan pondan2 diseluruh negara
~menghilangkan bau badan dan bau peluh
~wanita yang mengamalkan kapsul hormon ini tidak akan terkena kanser rahim dan kanser breast
~mengetatkan rahim dan menghilangkan bau pada miss V
~Menghaluskan kulit wajah dan badan
~menaikkan punggung yang jatuh dan leper
~memberikan bentuk badan yang menarik jika diamalkan oleh wanita yang dalam pantang dan wanita yang terlalu kurus
~boleh dimakan oleh ibu yang menyusukan baby dan wanita dalam pantang
~WANITA HAMIL DILARANG MAKAN!!
~mencantikkan kuku,rambut,kulit dan segala aset wanita
~1KAPSUL HORMON INI LENGKAP UNTUK SEMUA MASALAH WANITA
~harga yang murah berganda-ganda dari kedai jamu@farmasi
~herba yang digunakan adalah 100% tulen tanpa ada campuran bahan lain dan kerana itulah kesannya lebih aktif dan terbukti berkesan

PANTANG LARANG..JGN MINUM AIR KELAPA
(tujuan kita mkn kaspul ne utk ada shape yg cantik..air kelapa wat rahim n bdn kita jd kembang.lgpun air kelapa ne dia buang segala khasiat drp ubat atau kapsul y kita mkn..sbb tu org siam bila lps beranak dorg pn x amal minum air kelapa dh.ms pregnant mmg elok minum,tp pas beranak mmg x sesuai...untuk jaga body kita..nk cntikkn..

produk dr bangkok n ada kelulusan kementrian keshtn thailand,ada pengiktirapan antarabngsa FDA dan GMP. seRta disahkan bebas dr dadah

PINKISH BEAUTY COSMETIC

PINKISH BEAUTY COSMETIC
PINKISH BEAUTY COSMETIC

[PINKISH BEAUTY COSMETIC]

GLUTATHIONE COLLAGEN SOAP [PINKISH BEAUTY COSMETIC]

RM 35.00 termasuk postage

KELEBIHAN

Mengecutkan jerawat dalam masa 1 - 2 minggu
Memudarkan & menghilangkan parut & cela
Mengurangkan & menyelesaikan masalah pigmentasi @ jeragat
Mengurangkan kedutan
Mencerahkan kulit yang kusam/gelap
Menyamaratakan tona kulit yang tidak sekata
Mencerahkan kulit dicelah2 lipatan
Boleh digunakan untuk muka & badan
Memberi kelembapan yang sempurna
Penggunaan berterusan akan membuat kulit lebih bersinar & bermaya tanpa solekan yang tebal

GLUTATHIONE AMAZING LOTION [PINKISH BEAUTY COSMETIC]

RM 53.00 / Pasaran RM 60.00

KANDUNGAN

Aqua,ethylhexyl methoxycinnamate,glyceryl stearate,dmethicone,glycerine,lactic acid,panthenol,allantoin,sodium citrate, alpha arbutin,vitamin E and B5,kojic acid 4%, sakei wine fruits extract.

CARA PENGGUNAAN

1. Gunakan 2x sehari pada badan dan kulit wajah. Disyorkan pada waktu pagi dan sebelum tidur.

2. Seeloknya selepas mandi atau pun ketika kulit dalam keadaan lembap ( tidak kering dan tidak terlalu basah )KELEBIHAN GLUTATHIONE AMAZING LOTION 1. Satu-satunya losyen yang boleh melakukan DETOX seluruh kulit badan dimana boleh memecahkan warna tompok2 hitam diatas kulit supaya ianya lebih sekata kapada warna asal kulit.

3. Memelihara dan melindungi kulit dari sinar UV3. Membekalkan nutrisi kepada kulit ianya boleh menghaluskan, mencerahkan, menyerikan dengan formula pemutihan.

4. Mengharumkan tubuh badan dengan ekstrak rose segar sambil memproses mencerahkan kulit tubuh walau diwaktu tidur.

5. Tidak berlendir atau berminyak.

6. Kuasa SPF yang telah dikaji oleh pakar mengikut kesesuaian rakyat Malaysia.(Ramai tidak mengetahui produk yang mengandungi SPF yang tidak bersesuianboleh merosakkan kulit—contoh SPF 60-150 hanya boleh diguna bila anda berada dikawasan gurun)

7. Membaiki parut diatas kulit.

8. Menyerapan yang baik dan panatas kedalam kulit dengan sekali sapuan.

9. Mencegah pertumbuhan jerawat pada badan.

PENGGUNAAN GLUTATHIONE AMAZING LOTION YG LEBIH BERKESAN

Teknik sapuan yang betul adalah penting untuk mendapatkan hasil yang cepat. Losyen mesti disapu segera selepas mandian kerana kulit lembab membantu losyen meresap lebih efektif.

Bagi memperolehi hasil lebih ketara dan menakjubkan, gunalah sabun GLUTATHIONE COLLAGEN untuk mandian.

Sapu 2 kali sehari, pagi selepas mandi dan sekali lagi sebelum tidur dlm kuantiti agak lebih sikit (usah risau kerana ia tidak melekit sebab losyen ini sangat cepat menyerap dan memberikan rasa sejuk kerana kandungan aqua).

Perhatikan, bila anda bangun pagi, sewaktu mandi, ada keluar cecair putih dari kulit (sel kulit mati keluar sekali dgn daki~ proses detox berlaku).

Penggunaan berterusan selama 5 hari pertama, insyaallah anda akan dapat melihat dan merasai kulit menjadi semakin cerah, liang roma mengecil, parut pudar, tompok2 gelap n pigmen makin berkurangan

GOLDEN COLLAGEN GEL

RM 53.00 / Pasaran RM 60.00


WITH ♥ EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA ♥
♥ VITAMIN A ♥
♥ VITAMIN C ♥
♥ VITAMIN E ♥

GRAB ITS NOW!!!!
ALSO CAN MAKE YOUR MAKE UP LONG LASTING & FLAWLESS

Anda hanya memerlukan kira-kira 3 - 4 titik GOLDEN COLLAGEN GEL bersamaan sebutir untuk menjadikan keseluruhan muka bermaya, bercahaya,putih bersih tanpa sebarang cela dan ia adalah sangat ringan dan mudah menyerap ke dalam kulit begit...u cepat, menyediakan kemasan satin tanpa berminyak.

KANDUNGAN UTAMA:-
KOMBINASI COLLAGEN dengan PEPTIDE

GOLDEN COLLAGEN GEL telah memperkenalkan gabungan peptida dan kolagen yang mengandungi protein aktif bagi menyediakan rawatan memulihkan kulit.

Peptida amat diperlukan dalam penjagaan kulit setelah dikaji selidik mampu untuk mengurangkan tanda-tanda penuaan dengan meningkatkan pengeluaran kolagen, seterusnya menjadikan kulit lebih tebal dan mengurangkan penampilan kedutan.

Peptida mengawal dan merangsang pertumbuhan maksimum dalam pengeluaran sel-sel kolagen anda, mengurangkan dan mencegah garis-garis halus sambil pengencangan dan toning kulit anda.

Menembusi kulit anda tanpa kemerahan atau kerengsaan dan sifat anti-penuaan lembut yang mudah digabungkan dengan apa-apatopikal kulit farmaseutikal

GRAPESEED OIL
Mempunyai Antioksidan yang kuat untuk manfaat anti-penuaan dan terbaik tentangnya adalah berkuasa melindungi kulit daripada penuaan pramatang, berkesan dalam memerangi jerawat dan ia juga boleh mengecutkan vena varikos.

Membantu untuk melindungi kulit dari kerosakan akibat sinaran matahari.

Mengandungi lebih banyak kuasa antioksida daripada vitamin C & E .

Di samping itu, kajian saintifik telah menunjukkan bahawa kuasa antioksida proanthocyanidins yang dijumpai dalam ekstrak Biji Anggur adalah 50 kali ganda lebih besar daripada vitamin E dan 20 kali lebih besar daripada vitamin C

YLANG YLANG AURA bernilai dan bermutu tinggi untuk GOLDEN COLLAGEN GEL terutamanya dalam apa yang dikenali sebagai campuran Oriental.

Ianya mempunyai kesan menenangkan pada kulit, pelbagai tindakan pengimbangan keluar lebih-kering serta kulit yang terlalu berminyak dengan mengimbangkan rembesan sebum.

Ia juga boleh membantu menentang bakteria yang sering menyumbang kepada jerawat.

CARA GUNA :
• BERSIHKAN MUKA ANDA DENGAN MENGGUNAKAN SABUN GLUTATHIONE COLLAGEN.
• BILAS SEBERSIH-BERSIHNYA MENGGUNAKAN TUALA YANG BERSIH.
• AMBIL SEBIJI GOLDEN COLLAGEN GEL DAN PUSINGKAN UJUNGNYA, TARIK KEMUDIAN OLESKAN KE LEHER TERUS KE MUKA.URUT PERLAHAN.
• GUNAKAN 2 SEBUTIR SEHARI -- 1 BUTIR WAKTU SIANG & 1 BUTIR SEBELUM TIDUR.

SAKISIKAN DAN KONGSIKAN KEAJAIBANNYA!

KESAN KETARA:
WAJAH CERAH,BERSERI,GEBU, MULUS SEPERTI KULIT BAYI!!